home:

Jaarwisselingsexpo

In deze nieuwsbrief:

*Jaarwisselingsexpo tijdens Feestdagen
*Kerstmarkt in Wernhout
*Luxe Modeldag voor beeldend kunstenaars
*Concertje in de Galerie


 

  De decembermaand is volop aan de gang. Eind december vlogen de open dagen van collega kunstenaars ons om de oren. Desondanks kon ik me bij mijn ‘sinterklaasexpo’ ook verheugen in het bezoek van aardige en geinteresseerde mensen.
 

Kerstmarkt

Meer, veel meer mensen ga ik zien op de Kerstmarkt in Wernhout die dit weekend, op 11 en 12 december wordt gehouden. Een leuke “megakerstmarkt’ die al jaren lang wordt georganiseerd op  niet-commerciele basis en die ook nog eens overdekt is. Je vindt er een heel breed aanbod aan cadeaus en luxe artikelen. Mijn schilderijen horen daar zeker tussen, maar ik heb ook kleine zaken  bij me, zoals boeken,  draagbare kunst en (kerst) kaarten. Tot ziens op het plein tegenover de kerk in Wernhout!
   

AchtenVijftigBij

In mijn atelier, kunstwerkplek AchtenVijfigBij aan
de KleinZundersteweg 58-bij, 4882 bh, Klein Zundert staan ook weer wat activiteiten op stapel

 

Modeldag

Zaterdag 18 december is er een luxe modeldag. Van 11.00 tot 17.00 uur is er mogelijkheid voor beeldend kunstenaars om te werken naar mannelijk model.
Tussen de middag is een gezamelijke broodjeslunch. De activiteit is bedoeld voor zelfstandige kunstenaars, maar wie behoefte heeft op begeleiding en evaluatie kan een beroep op me doen.
 Na afloop, om 17.00 uur, ontpopt het model zich als een ras artiest.
In het galeriegedeelte is dan een concertje van een uur.  Lex Froeling speelt gitaar en mondharp en  zingt de blues, rock and roll en alles wat hem in het hoofd opkomt.
Meer informatie op de website:

www.miekevanzundert.eu/schildersfestival/modeldag.html

Inschrijven kan telefonisch, 06 55 34 66 16 of via de het reactieformulier, klik hier. De kosten van de dag worden hoofdelijk omgeslagen, en komen neer op 35 euro per persoon.
NB: de dag, dus ook het concert gaat door bij voldoende inschrijvingen.

Concertje

Een muziekoptreden van een uur, om 17.00 uur, is ook mee te maken voor overige bezoekers van buitenaf. Ze kunnen dan meteen de resulaten van de dag bekijken. En vrijwillige bijdrage wordt wel op prijs gesteld. Lex Froeling speelt gitaar en mondharp en  zingt de blues, rock and roll en alles wat hem in het hoofd opkomt.

 
 

Jaarwisselingsexpo

2e Kerstdag
2 Januari

Dan richt ik rond de feestdagen een jaarwisselingsexpositie in, in Kerstsfeer uiteraard, met naast de vaste thema;s van koeienschilderijen en portretten, ook beelden van een winters Zundert, Zundert door het jaar heen, plein air schilderijen van overal, feestelijk gedekte tafels en nieuwe werken uit de U-bahserie uit Berlijn en de serie Burgemeesters.
Waar is de jaarwisselingsexpo?
In mijn atelier, kunstwerkplek AchtenVijfigBij aan de KleinZundersteweg 58-bij, 4882 bh, Klein Zundert .Data: 2e Kerstdag en de 2e dag in januari, van 13.30 tot 17.00 uur. Op afspraak langskomen is ook altijd mogelijk.

 
Voortgang
Burgemeestersproject
De portretten van de burgemeester van Zundert en Noordwijk zijn af, de burgemeester van Domburg nadert zijn voltooiing, in januari ga ik de burgemeester van Leeuwarden bezoeken.)
Old Holland Tip: voor mensen die met Old Holland verf werken: Er is op facebook een actie waarmee je producten kunt winnen. www.facebook.com/OldHolland. Klik hier
   
 
Nieuwsbrieven nog eens nalezen? Klik HIER

Dank voor uw interesse,
Wilt u de desondanks deze kunstbrief niet meer ontvangen, Klik dan Hier en stuur even een mailtje.
U wordt dan van de verzendlijst afgehaald.

Met vriendelijk groeten

Mieke van Zundert
(Mieke van den Heijkant van der Velde)
Atelier: AchtenVijftigBij aan de KleinZundertseweg 58-bij
4882 bh Klein Zundert
06 55 34 66 16

naar begin: www.miekevanzundert.eu