Kerstnieuwsbrief
Mieke van Zundert

een stukje bezinning..

 

   

Winterexpositie

 

Zo, de traditionele Winterexpositie staat te wachten op bezoekers. Van 23 december tot en met 5 januari staan de deuren iedere middag open van 13.00 tot 17.00 uur. De kerstdagen en nieuwjaar ben ik gesloten.

Uw nieuwjaarswensen zijn welkom op de sluitingsdag, 5 januari. Na 5 januari is de galerie weer onregelmatig geopend, dwz zeggen: op afspraak of spontaan als het bord buiten staat.Wat is in de expo er te zien? Vooral 'ander' werk. Papieren objecten, half ruimtelijk werk, tekenachtige schilderijtjes, kleine kunstwerken als sieraad en uiteraard de laatste schilderijen. Getoond wordt werk van het afgelopen jaar, inclusief de in memorial expositie van Frans Dam en de 'koninklijke portretten'.
Gebruikers van de kunstuitleen kunnen van de gelegenheid gebruik maken om werk om te komen ruilen.

 

 
 
Mini kunstuitleen

Als kunstuitleen is er de plein-air kast, waarin alle plein air (in de open lucht geschilderde) werken van de afgelopen tijd staan gerangschikt als in een boekenkast. Voor kunstliefhebbers een must om in deze artotheek  te snuffelen.

Voor 35 euro huurt u 3 werkjes voor een heel jaar.

   
www.miekevanzundert-webshop.nl  

 

Een webshop met kleine kunst. Zaken als tekeningen, posters en vooral: miniatuur schilderijtjes, die als een sieraad gedragen kunnen worden. Een ‘product’ waar ik al lang over nadacht en dat nu te krijgen is via  mijn gloednieuwe webshop: www.miekevanzundert-webshop.nl
Kijk, geniet, en geef de ideeën door aan de mensen om u heen.

Voor vragen, opmerkingen of afmeldingen:

Mieke ‘van Zundert’
Atelier: KleinZundertseweg 58-bij
4882 BH, Klein Zundert
0031 (6) 55 34 66 16
www.miekevanzundert.eu

email, klik hier

  de winternieuwsbrief met alle laatste ontwikkelingen nog eens nalezen?