. ............. naar indexpagina
website
   

Weekendtips Mieke van Zundert

 

 

       
   

Zo: terug van vakantie, wat is Normandië toch mooi! Voor wie nog even het vakantiegevoel wil vasthouden, hier een paar tips voor het komende weekend,
vier uiteenlopende expositieplaatsen waar ook ik op dit moment (mede)exposeer.

Normandië

 

   

 

     

kokkelzoeker in Normandie
Kokkelzoeker aan het strand in Le Puys in Normandië

Laag Keppel    

In Laag Keppel, onder de rook van Doetinchem: de expositie Met Hart en Ziel,  samen met Elisabeth Hoogland. Haast u, want deze expositie is bijna afgelopen. Nog te zien: op donderdag tot en met zondag 23 augustus, 13.30 uur tot en met 17.30 uur. Het adres: Dorpsstraat 9 6998 AA in  Laag Keppel.
Er hangt daar werk uit de series: Kerkuitgang, wandelingen, gesprekken, stedenreizen, strandkinderen, kleine schaapjes en koetjes.

 

   

'Kersen Eten' hangt in galerie de Waker

'Kersen Eten' hangt in galerie de Waker

Lochem     Galerie-kunsthandel De Drieluik in Lochem toon onder meer werk van Henk Helmantel en Pieter Knorr en jawel: ook wat  recent werk van mij, en dan met name: Theater in de Rembrandtkerk, Antwerps cafeetje, een stuk uit de serie kerkuitgang, en een zicht op de markt in Lochem.  De Drieluik, in de Achterstraat 6, 7241 AW in Lochem,  is geopend van woensdag tot en met zondag, van 11 tot 17.00 uur, alleen ’s zondags vanaf 12.00 uur.
     

antwerps cafeetje
Antwerps cafeetje

Andernaal
Mea Vulva
    In België, vlak over de grens, in de Druivenstraat 20, 2300 in Turnhout op de derde verdieping van het Museum van de Speelkaart, is nog woensdag tot en met zondag de groepsexpositie Mea Vulva te zien. Deze expositie is een protest tegen besnijdenis en versnijdenis van vrouwen. Openingstijden: zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur, overige dagen 14.00 tot 19.00 uur. Het betreft hier een selectie van de grote expositie Mea Vulva.
       
Ruinen    

In Ruinen, Nederland, 400 kilometer noordwaarts, in het voormalig SNS gebouw aan de Brink in het centrum houdt het collectief Kunstreizigers (tot oktober) een bijzonder grote groepsexpo van veertig kunstenaars. De beschikbare ruimte is zo groot, dat ik bijvoorbeeld mijn schilderijen in een aparte ruimte kan tonen, samen met een aantal ruimtelijke werken van twee andere kunstenaars, en zo zijn er nog diverse andere kamers en een hele grote centrale hal. De tijdelijke galerie is open van woensdag tot en met zondag van 13-17 uur en deze week  ’s avonds tijdens de zomermarkt op woensdagavond. Ik exposeer daar een mengeling van ouder en nieuw werk. Nieuw werk is onder meer een drieluikje van tangodansers en eenstrandkindje.

 

   
Zundert    

 

De plein air werken van deze zomer zijn te zien in mijn eigen exporuimte. U bent altijd welkom, als het bord buiten staat of volgens afspraak.

 

 

   
       
   

 

 
naar indexpagina
website
   

 

 

 
       
       
      Een vorige nieuwsbrief nog eens nalezen?>> Klik hier

Afmelden?

Mieer weten?

   

Dank voor uw interesse,
Wilt u de desondanks deze uitnodiging niet meer ontvangen, klik dan Hier
en stuur even een mailtje. U wordt dan van de verzendlijst afgehaald.

Met vriendelijk groeten

Mieke 'van Zundert'
(Mieke van den Heijkant van der Velde)
Atelier: Grote Heistraat 39,
4881 XV Zundert
06 55 34 66 16
www.miekevanzundert.eu

daar vindt u ook een contactformulier, hetzelfde dat u Hier vindt

 

 

       
        ps
mieke van zundert heeft een 'jeweetwelhoofd' sinds een paar jaren.
daardoor kan het gebeuren dat er af en toe storende tekstfoutjes staan, sorry, het is niet anders.