. .............      

Paasnieuws

Mieke van Zundert

 

 

index site      

AchtenVijftigBij

 

   

Tweede Paasdag geopend

   

 

 

achtenvijftigbij

     

Tweede Paasdag is mijn atelier AchtevijftigBij en de bijbehorende expositie weer geopend van 14.00 tot 17.00 uur aan de KleinZundertse weg 58-bij, 4882 bh Klein Zundert. Op deze gloednieuwe werkplek zijn alweer de nodige nieuwe kunstwerken gemaakt. U bent van harte welkom. Ook op andere dagen geldt: als heb bord buiten staat, is de deur open. Voor informatie en om evt af te spreken: 0(031) 6 55 34 66 16

 

     
   

Kunstliefhebbers kunnen er Tweede Paadag trouwens een compleet dagje kunst van maken, door van tevoren even langs te gaan in net zo nieuwe atelier van collega-kunstenaar Marion Damen, aan de Egelantier 21 in  Zundert, dat die dag feestelijk wordt geopend. Marion's open atelier is van 11.00 tot 17.00 uur.

 

PleinAir    


     

Nog meer collega’s ontmoet ik tijdens de Paint Outs van de Dutch Plein Air schilders, die met de regelmaat van de klok op  de  meest onverwachte locaties in Nederland bij elkaar komen om plein air te werken.

Op 11 maart vierde ik met een paar collega’s al schilderend mijn verjaardag in Dordrecht. Voor aanstaande donderdag staat Den Bosch op het programma.

     

 

 

 

      Twee nieuwe baby's in de familie, Nora en Abigail, inspireerden me weer tot een prentenboekje. Het volledige boekje vindt u hier.
     

 

Kunst in de Korenstraat

   

Ook in Apeldoorn is een kunstproject waar ik aan mee doe: Kunst in de Korenstraat, waar winkeliers hun etalages beschikbaar stellen voor een kunsttiendaagse.  Deelnemers: Mieke Siemons, Joke Proper , Ivo Winnubst,
Marianne den Otter, Erik-Jan Vaanderig, Caroline Westerhout, Yvonne Mous, Shirley Houtsma, Leo Koopman en Mieke van Zundert. Er zijn speciale evementen met kunst, muziek en rondleidingen op zaterdag 24 april en op zaterdag 1 mei. Ik nodig op 1 mei passanten uit om plaats te nemen aan een gedekte tafel, en zo maak ik een groepsportret met steeds andere modellen.

     

 

 

 

   

 

 

   

 

     

Er gebeuren jammer genoeg niet alleen vrolijke zaken. Deze dagen heb ik gehoord dat een kunstvriend van me al een tijdje geleden is overleden.
Hier staat een klein gedicht ter nagedachtenis aan hem.

 
index site      
      een vorige nieuwsbrief nog eens nalezen?>> Klik hier

Afmelden?

Mieer weten?

   

Dank voor uw interesse,
Wilt u de desondanks deze uitnodiging niet meer ontvangen, klik dan Hier
en stuur even een mailtje. U wordt dan van de verzendlijst afgehaald.

Met vriendelijk groeten

Mieke 'van Zundert'
(Mieke van den Heijkant van der Velde)
AchtenVijftigBij
KleinZundertseweg 58bij, 4882 bh, Zundert
06 55 34 66 16
www.miekevanzundert.eu

daar vindt u ook een contactformulier, hetzelfde dat u Hier vindt

 

ps
mieke van zundert heeft een 'jeweetwelhoofd' sinds een paar jaren.
daardoor kan het gebeuren dat er af en toe storende tekstfoutjes staan, sorry, het is niet anders.

  terug inhoud      
www.miekevanzundert.eu