naar de website

Herfstplannen

 


In deze nieuwsbrief:

Amsterdam Meet&Greet

Galerie Amsterdam

Art Fair Lochem


    Zonnebloemen, ca 40/70. olie op paneel
   

Kom 16 oktober naar de Meet&greet in de Stormgalerie in Amsterdam.

 

Jan Akkerman
5 minutenschets
Wie zijn toch de kunstenaars achter die prachtige werken? Zijn het zwoegers is tochtige ateliers? Zijn het narcisten, die de hele dag rode wijn drinken? Zijn het zwevers, die de hele dag met het hoofd in de wolken? Hebben ze het hoog in de bol? Of zijn het gewoon harde werkers met een bijzonder talent?

Ik vertel over mijn werk,, maar ook Ad van Riel, Edith Otten (Inner Light) en Marijke Dijkstra doen dat. OOk Wouter Corduwener en Bert Verboon zijn aanwezig. Er is een light performance en er zijn acties rond de kunst.

Zoals bekend ben ik iemand die graag in het openbaar tekent en schildert. Deze week was ik nog bij een optreden van Thé Lau in Zundert. Eerder tekende ik Jan Akkerman. In Lochem schilderde ik ad hoc naar foto een portret van de bekende pianist Ger van Veen. Iets dergelijks wil zondag ook doen.

Bij binnenkomst worden u kennismakingskaarten uitgereikt. Vul ze in. Een van die kennismakingkaarten kan u een live portret opleveren. U moet er wel even voor gaan zitten dan.

 

Een selectie uit mijn werk hangt tot en met november in deze Galerie Storm Het is echt geniete in de prachtige locatie, een deel van het oorspronkelijke deftige dameshuis van de Otter Knol stichting, aan het Eikenplein. De ingang is aan de Derde Oosterparkstraat 201, 1092 CZ Amsterdam Tel: 204865561. Openingstijden: do 13.00-19.00, vr 13.00-19.00, za 13.00-18.00, en elke 3e zondag van de maand 13.00-18.00.

 

Lochem

 

 

De Art Fair in Lochem was een goede manier om mijn werk te promoten in een kwalitatief hoogstaande sfeer. De organiserende galerie De Drieluik heeft enkele werken geselecteerd die vanaf half november daar in de collectie worden opgenomen.
Het portret van burgemeester Spekreijse van Lochem werd unaniem goed ontvangen. Dat geeft goede moed voor de rest van het burgemeestersproject. Op de ezel staat nu: Burgemeester van der Velden van Breda.

 

Beurs Assen

 
 

1/1 mtr

olie op linnen

'Walking Elmo'

terug naar boven

 

Evenals vorig jaar ga ik weer naar Assen voor een tweedaagse beurs. Deze beurs is mij vorig jaar goed bevallen.
Vorig jaar liep daar een grandioos straattheater rond. heb een beeld van hen geschilderd, dat zal een van de prominente stukken in mijn presentatie zijn daar. Maar ik hoop u ook te verrassen met een portret van Gerda Havertond en andere mooie werken.

Art EvenTT is op zaterdag 5 november geopend van 11.00 tot 17.00 uur en op
zondag 6 november van 10.00 tot 17.00 uur, in de TT Hall Assen. De entreeprijs voor volwassenen is € 5,-.
Kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen € 2,50
beneden de 6 jaar hebben kinderen vrij toegang. Het parkeren is gratis. 

     
 

 

 
     
terug naar boven

 

 

 

 

 


 

 


 

 


     
 
terug naar boven
 
       
     
 

 

Dank voor uw interesse,
Wilt u de desondanks deze brief niet echt meer ontvangen, klik dan Hier en stuur even een mailtje.
U wordt dan van de verzendlijst afgehaald.

Met vriendelijk groeten

Mieke van Zundert
(Mieke van den Heijkant van der Velde)
06 55 34 66 16
www.miekevanzundert.eu
Atelieradres: AchtenVijftigBij
KleinZundertseweg 58-Bij
4882 bh Klein Zundert

een vorige nieuwsbrief nog eens nalezen?
klik hier

naar de website: