Winterexpo

Zundert door Zundert

 

In eigen expoplek

 

Aan de galeriekant van mijn werkplaats AchtenVijftigBij in Klein Zundert is ook dit jaar in december weer een Winterexpositie. Maar ondanks de winterse insteek, kan ik hier eigenlijk alleen maar zeer vrolijk, zonnig werk laten zien.

Tot nu toe is 2012 een turbulent jaar geweest met exposities in Berlijn, Zundert (Van Goghhuis) en Bergen, en een try out van een schilderfestival. Het jaar heeft ook veel nieuw werk opgeleverd, waarbij Zundert zeker centraal heeft gestaan. Al die nieuwe werken van 2012 (en vlak daarvoor) wil ik graag laten zijn tijdens de Winterexpo.


 
Kostershuisje  

Nieuw is, dat ik niet alleen olieverfschilderijen heb gemaakt, maar ook diverse werken in pen, inkt en aquarel. Ook nieuw is de plein-air kast, waarin alle plein air ( in de open lucht geschilderde ) werken van de afgelopen tijd staan gerangschikt als in een boekenkast. Voor kunstliefhebbers een must om in deze artotheek  te snuffelen. Ook van mijn nieuwste project, een hommage aan een bekende Zundertenaar, is een glimp te zien. Meer dáárover in het voorjaar.

Op de zondagen 2 en 9 december en Tweede Kerstdag is haar expositieplek aan de KleinZundertse weg 58-BIJ speciaal geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Daarnaast is ze tot het eind van de decembermaand geopend op donderdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Ook als het expositiebord buiten staat, bent u tussendoor van harte welkom. Uiteraard is de galerie deze maand in Wintersfeer ingericht. Thee met citroen en glühwein staan klaar.

 
Kostershuisje Zundert-juli 2012
     

Openingstijden op een rijtje

 

2-9 december en Tweede Kerstdag 12-16.00 uur.
Iedere donderdag en vrijdag in december: 14.00 tot 17.00 uur.

 
     

Galerie Holland aan Zee

 

Ik neem deel aan de groepsexpositie van de nieuwe galerie Holland aan Zee in de Koperslagerstraat 26, 1812 DD, Alkmaar, Een initiatief van Riann en Hermanus , www.holland-aan-zee.nl .
De moedertentoonstelling is op 1 en 2 december, daarna is de de expositie op afspraak te bezoeken tot en met 27 december. Ik toon vier lieve zee- en strandgebeurtenisjes.

 

 
     

Kerstmarkt Wernhout

 

Zoals gebruikelijk presenteer ik me op de Kerstmarkt in Wernhout, dit jaar op 15 en 16 december.
Een leuke manier om kleine kerstigheidjes aan het publiek te tonen. Schaapjes genoeg op stal!

 
       

Winterwonderland Zundert

 

Tijdens Winterwonderland in Zundert presenteren mijn cursisten een deel van hun werk in het Zundertse Cultuurcentrum. Daar is ook informatie over het nieuwe jeugdatelier te vinden, dat vanaf woensdag 9 januari van start gaat.

Zelf ben ik op straat aan het werk ( als het weer het toelaat) om een sfeerbeeld te maken van de feestelijkheden.

 

Winterfestival Ginneken

 

Ook op 15 en 16 december is er een Winterfestival in het Bredase Ginneken. Tijdens die dagen kunt u werk van (onder meer) mij zien bij kunsthandel-lijstenmakerij Via Mioni.

 
     
   
Metromeisjes Ubahn 1.1 Berlijn, olie op paneel
 
                 
                    Zundert, 27-11-2012  
                   

Mieke van den Heijkant van der Velde
Werkt als: Mieke ‘van Zundert’
Atelier: KleinZundertseweg 58-bij
4882 BH, Klein Zundert
0031-(6)-55 34 66 16
www.miekevanzundert.eu
miekevanzundert@hetnet.nl

 
                   

Dank voor uw interesse,
Wilt u desondanks deze brief niet echt meer ontvangen, klik dan Hier
en stuur even een mailtje.
U wordt dan van de verzendlijst afgehaald.
Een vorige nieuwsbrief nog eens nalezen?
klik hier
naar de website:

 
                   

Mieke van Zundert: 56 uit '56!