Nieuwsbrief Mieke van Zundert

HET ROER OM!

Voor de zoveelste keer stond ik in mijn leven op een punt dat het roer om moest. Deze keer niet vanwege verlies van baan of zware ziekte, maar gewoon omdat de tijd en mijn creativiteit er om vroegen.
Zet u dus schrap voor een paar drastisch nieuwe zaken:

Webwinkel

 

IK, HET ROER OM

Ten eerste: Een webshop met kleine kunst. Zaken als tekeningen, posters en vooral: miniatuur schilderijtjes, die als een sieraad gedragen kunnen worden. Een ‘product’ waar ik al lang over nadacht en dat nu te krijgen is via  mijn gloednieuwe webshop: www.miekevanzundert-webshop.nl
Kijk, geniet, en geef de ideeën door aan de mensen om u heen.

 

Ruimtelijk:

 

 


Al langer speelde ik met het idee om verder te gaan waar ik in het ‘Van Goghjaar’ van 2003 stopte: werken met papier-maché op frames. Dit jaar heb ik de draad weer opgepakt: met laagjes gelijmd papier maak ik grote en kleine ‘beelden’.  Is daar al een naam voor? Ik geniet er in ieder geval van. Kijk ook op: www.miekevanzundert.eu/ruimtelijk/papier.html

 

Half ruimtelijk

 

In mijn zoektocht naar andere uitdrukkingsvormen ontdekte ik ook het silhouetzagen. Ongetwijfeld  zijn er andere mij voorgegaan. Ik heb zelfs voorgangers in de gouden eeuw, die ‘haardstukken’ schilderden. Het zij zo. Voor mij is het een nieuwe manier van uitdrukken. Ik zie tal van mogelijkheden voor portretten. Maar ook voor landschappen, straatgezichten. Ik ga waar mijn creatieve impulsen me leiden... .

 

Agenda

 

 

 

 

Vanaf 14/15 december Dickensdagen tot en met 5 januari
expositie bij Antiquariaat/Prentenkabinet De Kameleon Kleine Overstraat 81,
7411 JK Deventer  (0570) 64 92 80
In de oude kelder, met elementen van een 11e eeuwse basiliek, toon ik o.a. mijn zaagsilhouetten en mijn tekeningen in olieverf en inkt op mdf. Ook dit is een recente verdieping in de technieken die in hanteer.

Tjonge Mieke, schilder je dan niet meer? Zeker wel. Kom maar kijken. Van 23 december tot en met 5 januari: Winterexpositie in eigen atelier, eindigend met ‘Driekoningen/nieuwjaarsreceptie op 5 januari.

Getoond wordt werk van het afgelopen jaar, inclusief de in memorial expositie van Frans Dam en de 'koninklijke portretten'.
U ontvangt tzt nog een uitnodiging.


 

 

 

 

Lopende exposities:

*Tot en met half december:
Stillevens en beelden van Bergen:
Jan Oldenburgstraat 7( achter het Plein)
in Bergen

*In bedrijvencomplex Augustinusklooster in Nijmegen is nog tot en met 9 december de groepsexpositie Meisjes van 50+ te zien. Graafseweg 274 Nijmegen,
openingstijden: ma-vrij van 8.30 tot 17.00 uur.

Taverne, Bergen, plein air geschilderd, 50/50 mdf  

Voor vragen, opmerkingen of afmeldingen:

Mieke ‘van Zundert’
Atelier: KleinZundertseweg 58-bij
4882 BH, Klein Zundert
0031 (6) 55 34 66 16
www.miekevanzundert.eu

email, klik hier