ite receptie schilderen, painting at a party, trouwfeest, bruiloftstaart, bruid, bruidegom, alles geschilderd door Mieke van Zundert

 

retour vorige pagina
retour home
retour schilderijen
retour commercie

Mieke van Zundert receptiekunstenaar

 

 

*Live schilderen:

*Ruimtelijk werk als cadeau:

*Herinneringssieraad

*Meer entertainment

*Praktische zaken

 

Meer kunstmogelijkheden

 
 

Tijdelijk

Bruiloften op dit moment noodgedwongen klein. Hoe lossen we dat op?

 
 

Natuurlijk is eea ook mogelijk van foto’s, naderhand ee schilderij te maken. Het is zelfs mogelijk, om iedereen die er niet bij had kunnen zijn, toch in het schilderij te plaatsen. Over de mogelijkheden informeer ik u graag.

 
A: Ruimtelijk kunstwerk  
 


Nieuw is dus de mogelijkheid om een klein 'standbeeld'van het bruidspaar te laten maken. Daarvoor zijn foto's nodig en evt schetsen. Mieke van Zundert kan daarvoor haar het feestadres komen, maar er kan ook gewerkt worden naar andersmans foto's. Bijvoorbeeld: nav de (eerder gemaakte) fotoreportage bij een huwelijks jubileum.

Geacrylisserde sculpturen zijn een nieuwe kunstvorm van Mieke van Zundert.
Éen van deze beelden werd afgelopen zomer( 2015) geselecteerd en geexposeerd in het Haags Gemeentemuseum. Het zijn verhalende, invoelende sculpturen van mensen in hun dagelijks leven.
Het zijn eén- of tweekleurige beelden van duurzaam materiaal dat door Mieke geacryliseerd papier  wordt genoemd.
IN deze statuurportretjes, kunnen een typische houding en kleding  (de jurk!) in worden herkend. Wanneer u ruim voor de bruiloft komt poseren, kunnen deze beeldjes ook dienen op de bruidstaart.
Voorbeelden:

Wanneer Mieke van Zundert komt schetsen, kan dit evt ook gecombineerd worden met de mogelijkheid onder B

  B: live schilderen

contact:

 

*
Mieke van Zundert komt uw feest vastleggen middels een schilderij. Er zijn diverse formaten en uitvoeringen mogelijk. Meest populair zijn de formaten 50 bij 60 cm en 60 bij 80 cm

*
Mieke van Zundert schildert live (of semi live) op uw feest kleine portretjes  van uw feestgangers.
Aantal en formaten in overleg, afhankelijk van de duur van het feest.

*
Mieke van Zundert schildert live (of semi  live) een portret van een of meer bijzondere feestgangers. Uw oma bijvoorbeeld, of het bruidsmeisje
Aantal en formaten in overleg

Terwijl het feestgedruis voortdendert, wordt door Mieke van Zundert het portret geschilderd. Vanzelfsprekend heeft een dergelijk portret een andere charme en uitstraling, maar het zal niet minder aantrekkelijk zijn. Bijkomend voordeel is, dat ook deze 'performance' mogelijk een aardige aanvulling op de feestelijkheden is.

dame geschilderd tijdens live sessie door Mieke van Zundert
 

C: Een sieraad als herinnering

contact:
 

Mieke van zundert maakt in de techniek geacrylisserd papier ook sieraden. een speciale categorie zijn de herinneringssieraden waarin speciale teksten worden verwerkt: Bijvoorbeeld: het spiekbriefje bij het huwelijksaanziek, de speech van de vader van de bruid. de uitnodigingskaart, een bijzonder toepasselijk gedicht..


gedicht
  Over alle andere kunstactiviteiten tijdens een feest denk ik graag met u mee. contact:
     
     
 

 

Practische zaken:

Als er ter plekke wordt geschilderd dan is het nodig dat het feest tenminste anderhalf uur duurt, dat er een kleine werkplek te regelen is (beschermend zeil, ezel, doek, verf en water worden evt meegebracht) dat er voldoende licht is en een stroomaansluiting.

De opzet van het schilderij wordt live gedaan, terwijl er uiteraard ter ondersteuning ook wat foto's worden gemaakt. Terwijl het feestgedruis voortdendert, wordt door Mieke van Zundert het portret of het feest geschilderd. Vanzelfsprekend heeft een dergelijk schilderij een andere charme en uitstraling, maar het zal niet minder aantrekkelijk zijn. Bijkomend voordeel is, dat de 'performance' mogelijk een aardige aanvulling op de feestelijkheden is.

     
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
     
 


 
     
     
     
     

 

   
     
     
     
     
     
     
     
     
 
 
     
     
     
  t  
     
     
     
  bruidsmeisjes/ naar foto  
  retour home  
  retour schilderijen  
  retour commercie  
  Contact  

Site Meter